Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Важни етапи при извозване мебели

В Извозва.БГ разбираме колко важно е да се работи с ум и труд. Като хората от нашата фирма, които са винаги на линия, дори и в събота, и неделя, и официалните празници, за да направим всичко евтино и бързо. А сега, хайде да поговорим за важни етапи при извозване на мебели от хамали. Дори и да са на тавана или в мазето ние предлагаме и почистване на тавани и мазета, така че няма да проблем за нас.

Важни етапи при извозване мебели от хамали

Първо: Важни етапи при извозване мебели – Демонтиране на мебелите

Когато става дума за изнасяне и извозване на стари мебели, нашите момчета за първо влизат и внимателно ги разглобяват. Това правим, за да не се навреди на мебелите по време на транспортирането. С правилните инструменти и здрави ръце, мебелите бързо са готови за следващата стъпка.

Второ: Важни етапи при извозване мебели – Товарене на мебелите в камиона

След като сме демонтирали всичко, идва ред на товаренето. Важни етапи при извозване мебели от хамали включват здраво и сигурно товарене. Нашите хамали знаят как да подредят мебелите в камиона така, че да използваме всяко кътче ефективно и да предпазим всяка част.

Трето: Транспортиране на мебелите до депо за отпадъци

След като всичко е наред и безопасно в камиона, тръгваме към депото. В Извозва.БГ, извозваме без никакви притеснения. Всеки шофьор от нашата фирма знае пътищата на София като свой джоб, така че да стигнем бързо и без забавяния.

Четвърто: Разтоварване и рециклиране на мебелите

Важни етапи при извозване мебели от хамали завършват с разтоварването на мебелите в депото. Там нашите момчета за се грижат всичко да се рециклира по най-добрия начин. Защитаваме природата, като помагаме за нейното по-чисто бъдеще.

Пето: Почистване след работата

След като всичко е приключено, нашата фирма за се погрижи и за почистването. Така помещението остава чисто и готово за следващите му обитатели. Всичко това става бързо и ефективно, за да може клиентът да е спокоен.

За повече информация или за да поръчате нашите услуги, моля обадете се на нашия телефон за контакти: 0898 91 81 81. Работим в София и областта, готови сме да помогнем по всяко време, дори и по празници!

ЧЗВ – Важни етапи при извозване

Как се грижите за мебелите по време на изнасяне?

В Извозва.БГ, внимаваме много когато работим. Първо, мебелите ги разглобяваме внимателно, за да не се надраскат. После ги завиваме добре, за да не се ударят по пътя. Като ги товарим в камиона, подреждаме ги така, че да не се поместят и ударят. Товарим камиона така, че всичко да стои здраво. Всичко това правим бързо и икономично.

Какво правите, ако мебелите са много тежки?

Ако мебелите са тежки, нашата фирма за има специално оборудване. Използваме кари, за да ги местим без да ги повредим. Нашите момчета са силни и знаят как да се справят с тежките неща. Всеки кът на камиона се използва умно, за да не се излишно товари. Извозваме всичко до депо за рециклиране без проблем.

Как осигурявате, че всичко протича гладко по време на транспорт?

Фирмата ни за винаги проверява маршрута предварително. Шофьорите ни знаят пътищата и избягват задръстванията. Камионите ни са подготвени да пазят мебелите по време на пътуване. Всеки шофьор е обучен да кара внимателно, особено когато камионът е пълен. Така всичко пристига на място без повреди и бързо.