Почистване и извозване с хамали в апартаменти

Бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти е най-доброто решение за всички, които искат чисти помещения без много усилия. Фирма за извозване на мебели и боклуци “Извозва.БГ” предлага евтини цени за всички услуги и работи само с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа.

Бързо почистване и извозване с хамали

Защо да изберете бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти

 1. Събираме боклуците. Нашите хамали за почистване събират всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасят на гръб от висок етаж. Работата се върши бързо и евтино.
 2. Демонтираме мебелите. Нашата фирма за почистване демонтира старите и ненужни мебели, изнася ги и ги товарим в камиона за боклук. След това извозваме всичко до депо за отпадъци.
 3. Дезинфекцираме помещенията. При нужда нашите момчета за почистване извършват дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Така се гарантира безопасността на помещението. Което пък от своя страна ще премахне следите от умрели мишки и плъхове в апартамент.
 4. Измиваме и помитаме. Измиваме и помитаме помещенията, за да останат чисти след изнасянето на боклука. Нашите хамали за почистване се грижат за всичко.
 5. Товарим и извозваме отпадъците. Всички отпадъци се товарят в камиона и се извозват до депо за рециклиране. Така няма да се тревожите за нищо.

Предимства на нашата фирма за бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти

Фирмата ни за почистване и извозване предлага много предимства. Работи се бързо и евтино, като се гарантира качеството на услугите. Нашите хамали за почистване са винаги на разположение и работят даже и на официални празници. Младите и силни момчета за тежката и мръсна работа са винаги готови да помогнат.

 1. Бързина и ефективност. Работата се върши бързо и ефективно, за да не губите време.
 2. Ниски цени. Предлагат се най-евтините цени за всички услуги.
 3. Гъвкаво работно време. Работим събота, неделя и на официални празници.
 4. Професионализъм. Всички дейности се извършват от млади и силни момчета за тежката работа.
 5. Гарантирано качество. Винаги се гарантира качеството на услугите.

Какво включва бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти

 1. Събиране на дребни отпадъци в чували. Хора за почистване събират всички дребни отпадъци в здрави чували. Изнасянето става пеша от висок етаж.
 2. Демонтаж на мебели. Демонтажът на старите мебели се извършва от нашите хамали за почистване. Мебелите се изнасят и товарят в камиона.
 3. Дезинфекция с препарати. Дезинфекцията се извършва с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това осигурява безопасност.
 4. Измиване и помитане на помещенията. Помещенията се измиват и помитат, за да се осигури чистота след работата.
 5. Извозване до депо за отпадъци. Всички отпадъци се товарят в камиона и се извозват до депо за рециклиране.

За повече информация и за поръчка на услугите, обадете ни се по телефона 0898 91 81 81. Фирма за бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти “Извозва.БГ” работи в София и областта.

Често задавани въпроси

Какви услуги предлагате?

Предлагаме бързо почистване и извозване с хамали в апартаменти. Извозваме всякакви отпадъци и стари мебели. Работим бързо и на ниски цени. Нашият екип е млад и силен. Работим и в събота, и неделя, и на официални празници.

Колко струват услугите ви?

Цените ни са много изгодни. Оценката е безплатна. Предлагаме различни пакети според нуждите. Всичко е евтино и качествено. Работим бързо и ефективно.

Как се извършва почистването и извозването?

Екипът идва на място и събира отпадъците в здрави чували. Товарим камиона и извозваме до депо за отпадъци. Работим с млади и силни момчета. Всичко се прави бързо и евтино. Работим и в почивни дни и празници.