Почистване след пожар

Подготовка на апартамент за живот след пожар е важна за всеки, който се е сблъскал с тази тежка ситуация. От „Извозва.БГ“ даваме всичко от себе си за да почистим апаратамнте от пожара и да върнем жилището в състояние, в което може да се живее отново.

апартамент за живот след пожар

Какво правим за подготовка на апартамент за живот след пожар

Когато има нужда да се подготви апартамент за живот след пожар, нашата фирма върши всичко бързо и на достъпни цени. Работим всеки ден, включително събота и неделя, и на официални празници. Дано да не сте имали котета по време на пожара, но ако е имало котета ще почистим и тях. Ето пет стъпки които следваме:

  1. Изнасяне на отпадъците: Първо изнасяме всички изгорели и непотребни вещи. Товарим ги на гърба на момчетата ни, които са млади и силни и ги изхвърляме на депо.
  2. Демонтаж на мебели: Следващата стъпка е да демонтираме всички повредени мебели. Изнасяме ги от апартамента и ги товарим в камионите за боклук.
  3. Почистване и дезинфекция: Почистваме цялото помещение. Използваме мощни препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие, които гарантират добра хигиена.
  4. Обезмирисяване: Използваме специализирани аерозоли за обезмирисяване, за да се премахне всякакъв неприятен мирис.
  5. Финално почистване: Накрая, правим още едно почистване, за да се уверим, че всичко е перфектно чисто.

Всичко това го правим с гаранция за качество и на най-добрите цени. Не е нужно да се притеснявате – „Извозва.БГ“ знае как да подготви апартамент след пожар.

Защо да се доверите на нашата фирма за подготовка на апартамент за живот след пожар

Фирмата ни работи с опит и професионализъм. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81, работим в София и областта. С нашата помощ, помещението ви отново ще стане уютно и безопасно място за живот.

ЧЗВ за апартамент за живот след пожар

Какво се случва с апартамента след пожар?

След пожар апартаментът остава с много боклук и повреди. “Извозва.БG” идва и изнася всичко изгорено и ненужно. След това правим дезинфекция и почистваме дълбоко всички повърхности. Правим това бързо и на много добри цени. Апартаментът става чист и готов за живеене отново.

Как подготвяте помещението за живот след пожар?

Подготовката на помещението за живот започва с премахване на всички отпадъци. Товарим тежките неща и ги извозваме до депо. Почистваме всичко със силни препарати, които убиват бактериите. След това обезмирисяваме помещението, за да мирише на чисто. “Извозва.БG” работи без почивен ден, за да може всичко да е готово бързо.

Колко време отнема подготовката на апартамент след пожар?

Времето за подготовка зависи от размера и състоянието на апартамента. Обикновено стартираме веднага и работим усилено, за да свършим всичко възможно най-бързо. Важно е да се махне всички изгорели вещи бързо. Младите и силни момчета на “Извозва.БG” вършат тежката работа. Всеки апартамент е различен, но даваме всичко от себе си да завършим бързо.